Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - حسين زاده اعلام کرد: خروج بانک ملي ايران از بنگاه داري/در موضوع ارز اربعين به بانک ملي ايران کم لطفي شد مديرعامل بانک ملي ايران درباره انتقادات به عملکرد اين بانک در ارائه ارز مورد نياز زائرين اربعين حسيني(ع) توضيحاتي ارائه کرد.
حسين زاده اعلام کرد: خروج بانک ملي ايران از بنگاه داري/در موضوع ارز اربعين به بانک ملي ايران کم لطفي شد مديرعامل بانک ملي ايران درباره انتقادات به عملکرد اين بانک در ارائه ارز مورد نياز زائرين اربعين حسيني(ع) توضيحاتي ارائه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش شارا به نقل از روابط عمومي بانک ملي ايران، دکتر محمد رضا حسين زاده در گفت ‌و گو با خبرنگار خبرگزاري خانه ملت، درباره انتقادات به عملکرد بانک ملي ايران در تامين ارز مورد نياز زائرين اربعين حسيني(ع) گفت: بايد توجه شود زماني ماموريت ارائه ارز به نرخ دولتي به زائران اربعين به ما داده شد که هيچ بانکي اين ماموريت را نپذيرفت.
مديرعامل بانک ملي ايران ادامه داد: ماموريت تامين ارز مورد نياز زائرين اربعين حسيني(ع) در شرايطي به بانک ملي ايران محول شد که جمعيت قابل توجهي از زائران به عراق سفر کرده يا در آستانه سفر بودند.
حسين زاده ادامه داد: سئوال اين است که اگر بانک ملي ايران ماموريت ارائه ارز به نرخ دولتي به زائران اربعين حسيني(ع) را بر عهده نمي گرفت، در شرايطي که بانک ديگري نيز خدمات مذکور را ارائه نمي داد، وضعيت زائران بهتر مي شد يا بدتر؟
مديرعامل بانک ملي ايران ادامه داد: آقاي اميرآبادي عضو هيات رئيسه مجلس شوراي اسلامي که در ايام اربعين به کربلا سفر کرده بودند، آنجا اشاره کردند ماموريت ارائه ارز به زائران اربعين اصطلاحا در دقيقه 120 به بانک ملي ايران سپرده شد.
وي گفت: اگر اين ماموريت يک ماه زودتر به بانک ملي ايران داده مي‌شد، اين امکان وجود داشت که با برنامه ريزي دقيق‌تر باجه‌هاي بيشتري براي ارائه ارز فراهم کنيم. نبايد فراموش شود که زيرساخت بانکي عراق ضعيف بود؛ علاوه بر اين براي انجام هر کاري نياز به اخذ مجوز بود.
کارشکني سوداگران ارزي براي خلل در کار باجه هاي ارائه ارز به زائران
مديرعامل بانک ملي ايران با اشاره به کارشکني سوداگران ارزي براي ايجاد خلل در کار باجه‌هاي ارائه ارز بانک ملي ايران به زائران افزود: در انتقادات به بانک ملي ايران در موضوع ارز اربعين حسيني(ع) گاهي کم لطفي مي‌شود؛ حداقل بايد شرايط فعاليت و مدت زماني که براي انجام ماموريت وجود داشت، در قضاوت عملکرد لحاظ شود.
قدرداني از کارمندان بانک ملي ايران اعزامي به عراق به دليل تلاش شبانه روزي بدون امکانات بود
حسين زاده گفت: حدود 500 نفر از کارمندان بانک ملي ايران براي تامين ارز مورد نياز زائران اربعين حسيني(ع) به عراق اعزام شدند و حتي گاهي به دليل فقدان خوابگاه تنها چند ساعت در اتوبوس استراحت مي کردند و بخشي از همکاران به دليل کمبود امکانات بعد از بازگشت از سفر عراق مريض شدند. قدرداني از کارمندان اعزام شده به عراق به دليل تلاش شبانه روزي و بدون امکانات در اين کشور بود.
مديرعامل بانک ملي ايران افزود: بيش از 87 درصد زائران که براي دريافت ارز دولتي ثبت نام کردند و معادل ريالي واريز کردند، موفق به اخذ ارز شدند.
فروش تمام شرکت ها و بنگاه هاي اقتصادي بانک ملي ايران
حسين زاده همچنين درباره عملکرد بانک ملي ايران در زمينه خروج از بنگاه داري گفت: بانک ملي ايران در راستاي خروج از بنگاه داري، تمامي شرکت ها و بنگاه هاي اقتصادي را به فروش گذاشته است.
مديرعامل بانک ملي ايران افزود: تمامي خريداران بخش خصوصي که از شرايط کافي برخوردارند، مي توانند بنگاه هاي اقتصاي بانک ملي ايران را خريداري کنند.
حسين زاده در پاسخ به اين سئوال که آيا قيمت بنگاه هاي اقتصادي بانک ملي بالا نيست؟ گفت: قيمت بنگاه هاي اقتصادي بانک ملي ايران بر اساس نرخ کارشناسي است و قيمت شرکت هاي بورسي متعلق به بانک نيز بر اساس ساز و کار بورس مشخص مي شود.
مديرعامل بانک ملي ايران يادآور شد: ارزش بنگاه هاي اقتصادي که بانک ملي ايران تا کنون به فروش رسانده، سه هزار ميليارد تومان بوده است.
صرافي بانک ملي ايران با هماهنگي بانک مرکزي، معاملات دلار را انجام مي دهد
حسين زاده در خصوص نرخ خريد دلار توسط صرافي بانک ملي ايران نيز گفت: صرافي بانک ملي معاملات دلار را با هماهنگي بانک مرکزي انجام مي‌دهد. بانک ملي ايران با هماهنگي بانک مرکزي تلاش کرده و مي‌کند که قيمت‌گذاري ارز از دست سوداگران ارز خارج شود

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۵۷۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین مرز چذابه برای تردد اتباع خارجی در ایام اربعین حسینی

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، علی اکبر حسینی محراب در نشست ستاد اربعین حسینی خوزستان که امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ در محل سرسرای استانداری برگزار شد، گفت: مدیران استان باید چندبرابر برنامه‌ها و طرح‌های خود برای موضوع اربعین و آماده‌سازی خوزستان به منظور استقبال از زائران اربعین حسینی وقت و انرژی بگذارند.   وی بر پیش‌بینی و استفاده از امکانات برای ارائه خدمات به زائران در استان به بهترین شکل تاکید کرد و افزود: مسئولان کمیته‌های اربعین حسینی باید طرح‌های هر بخش مربوط به خود را حل کنند.   حسینی محراب با تاکید بر دستگاه‌های استان خوزستان برای استفاده از همه امکانات و تجهیزات خود برای فراهم‌سازی شرایط استقبال از زائران حسینی، ادامه داد: در حال حاضر اولویت استان بحث آماده‌سازی مسیر اربعین حسینی و طرف دیگر آماده‌سازی مرز‌ها برای برگزاری مراسم با شکوه اربعین حسینی کشور عراق است.   استاندار خوزستان اضافه کرد: علاوه بر آماده سازی مکان‌های اسکان زائران حسینی در ورودی‌های استان، باید از فضای مدارس، مساجد و یا مواکب در این ایام استفاده شود.   وی موکب‌داران را گرداننده اصلی اربعین حسینی دانست و گفت: مسئولان وظیفه ایجاد زیرساخت برای مواکب را دارند.   ولی الله حیاتی، معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان در ادامه این نشست گفت: در مراسم اربعین حسینی پارسال به همه صنایع و دستگاه‌های استان ابلاغ شد که ناوگان حمل و نقل خود را برای جابه جایی زائران استفاده کنند و برای امسال نیز باید این دستور صادر شود.   وی افزود: روسای کمیته‌های اربعین حسینی برنامه‌ها و طرح‌های مربوط به حوزه کاری خود را زمان‌بندی کنند تا بر اساس زمان باقی مانده اقدامات لازم انجام شود.   حیاتی ادامه داد: همه طرح‌های مربوط به آیین پیاده‌روی اربعین حسینی باید تا یکم مرداد امسال به پایان برسد.   خوزستان از جمله استان‌های کشور است که در ۱۳ سال اخیر میزبان و مسیر تردد زائران حسینی در ایام اربعین بوده است.

دیگر خبرها

  • پیشنهاد استاندار خوز‌ستان برای صدور گذرنامه اتباع ‌در اربعین
  • ۴۰هکتاربه پارکینگ شلمچه افزوده شد/پیشرفت۸۰درصدی مخزن آب شرب چذابه
  • تعیین مرز چذابه برای تردد اتباع خارجی در ایام اربعین حسینی
  • تردد اتباع خارجی در مراسم اربعین از چذابه خواهد بود
  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • ارائه تسهیلات در مرزهای گمرکی/ روان سازی امور گمرکی زائران اربعین حسینی
  • برپایی ۱۷۰ موکب از استان اصفهان در عراق برای زائران اربعین
  • توسعه پارکینگ اربعین در شلمچه
  • مقدار و جزئیات پرداخت ارز به زائران حج تمتع امسال اعلام شد
  • برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند